Archive for september, 2010

Babynamen – jongen of meisje?

sep 06

Of je nu je eerste of vijfde (om maar een getal te noemen) kindje verwacht, het kiezen van een geschikte naam voor je baby blijft altijd een serieuze en lastige zaak. Sommige ouders kiezen ervoor om het kind te vernoemen, dat is dan weer wat gemakkelijker aangezien dat een hoop gepuzzel en slapeloze nachten scheelt.

Veel vaders en moeders willen graag een betekenisvolle naam voor hun kind. Een naam die ergens voor staat en die een positieve boodschap uitstraalt. Een vrij serieuze zaak dus en niet iets om over één nacht ijs te gaan. Uw kind moet het immers behoorlijk wat jaren stellen met deze naam of namen.

Op naamtips.nl geven wij u een overzicht van de populairste en meest bijzondere babynamen met hun betekenis. Onze website is als een groeidiamant want iedere week vullen wij het bestand aan met nieuwe namen en nieuwe toelichtingen. Voor zowel meisjes als jongens kiezen wij de leukste namen en geven wij een heldere uitleg met betrekking tot deze namen. De namen zijn gerangschikt in de categorieën die u hiernaast ziet afgebeeld.

Tevens geven wij u via deze website de laatste nieuwtjes met betrekking tot baby’s, ouderschap en alles wat daar bij komt kijken. Ook zullen wij u informeren over leuke producten en kortingen op verschillende babyartikelen.